bemutatkozom

Eperjesi Éva
Eperjesi ÉvaÉletpálya tanácsadó, coach, trénereperjesi.eletpalya@gmail.com

25 éves koromig elutasítottam a felsőfokú továbbtanulás lehetőségét. Miért? Egyrészt mert nem tudtam, melyik szakra mennék és meg voltam győződve róla, hogy nem lennék képes megfelelni egy főiskola vagy egyetem követelményeinek, én nem vagyok olyan okos a tanuláshoz. Aztán 25 éves koromban történt valami.

Image
Image

Rájöttem, hogy ha szeretnék elérni valalmit az akkor OKJ menedzser asszisztens képzettségemmel, akkor tanulnom kell, mert az irodai munka világában alapkövetelmény lett a diploma. Jelzem, ezzel nem értek teljesen egyet ma sem, de már akkor ez volt a realitás. Fejvadász cégeknél dolgoztam asszisztensként, majd vettem egy nagy levegőt, felcsaptam a felvételi tájékoztatót és rögtön beleszerettem az andragógia (felnőttképzés) ismertetőjébe. Nyolc hónapos várandósan hát jelentkezem!

Image

Felvettek és nagyon szorgos évek következtek. De megérte! Megtanultam tanulni. Mivel nem vagyok az a típus, aki ha elolvassa a könyvet, már nagyjából tudja is, megtanultam a nagyon időigényes stratégiámat lerövidíteni és hatékonnyá tenni. Azóta szenvedélyem a tanulás. Önbizalmat ad, tartást, széles látókört, biztonságérzetet. Ezért szeretném továbbadni ezt a tudást.

Az elmúlt 20 évben multinacionális cégeknél dolgozam HR és operatív területeken, valamint magyar startup cégnél. Mindenhol rengetegen tanultam, sokféle tapasztalatot nyertem és látom, hogy milyen összefüggés van a gyakorlatban az oktatás és a munkaerőpiac között.

Ez, amiről pedig most tájékozódsz, a szívügyem. Szeretem a jó zenét, koncerthangulatot, különöző kultúrákat és az embereket! Párommal és két gyermekünkkel Budapesten élünk.

tanulmányaim

Image
Szent István Egyetem - Andragógus, munkavállalási tanácsadó
Image
Vadaskert Alapítvány - Tanulásmódszertan tréner
Image
Coachingcentrum - Life-, és Business Coach
Image
Egyensúly - Tanulási coaching
Image
Vadaskert Alapítvány - A hiperaktivitás-figyelemzavar (ADHD) viselkedésterápiája